Uitzenden

Ontdek hoe onze uitzend oplossing jouw bedrijf kan transformeren

Betrouwbaar en volledig ontzorgend

Flexibel en eenvoudig

Up-to-date van actuele wetgeving

Wat is uitzenden?

Wil je ontdekken hoe je met onze uitzendoplossingen personeel flexibel kunt inzetten zonder de administratieve rompslomp? Wij begrijpen dat het runnen van een bedrijf uitdagingen met zich meebrengt, en daarom nemen we graag alle zorgen rondom werving & selectie, salarisadministratie, loonbetaling en arbeidsrechtelijke risico’s van je over. Zo kun je je flexibele personeel optimaal benutten zonder de gebruikelijke verplichtingen.

Bij Beryl Personeel is uitzenden ontzorging op personeelsgebied. Wij zijn er om je te ondersteunen vanaf het allereerste begin.

Geen salarisadministratie

Geen doorbetaling bij ziekte

Flexibele uitzendmethode

Bereken je voordeel

Benieuwd hoeveel je kunt besparen met onze uitzenden services? Gebruik onze besparingscalculator en zie direct uw voordeel.

Vakantiedagen in tarief?

Volgens de door u verstrekte gegevens is dit het uurtarief:

€ 0,00

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Deze berekening is geheel vrijblijvend.

Wilt u dat wij contact met u opnemen over uw berekening?

Naam
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Hoe werkt uitzenden?

De vacature wordt uitgezet en we bespreken samen wie welke stappen in het selectieproces neemt. Zodra een medewerker wordt aangenomen, komt deze bij ons in dienst. In de praktijk verandert er niet veel voor jou; je blijft verantwoordelijk voor de aansturing van je medewerkers op locatie gedurende de opdracht.

Elke week, elke 4 weken of maandelijks kun je de gewerkte uren online doorgeven, waarna Beryl de verloning, betaling, premies en loonbelastingen verzorgt.
Wij verstrekken de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. In de eerste 52 gewerkte weken ben je als ondernemer niet of slechts deels verplicht door te betalen bij ziekte. Wij regelen de contracten, sluiten pensioenovereenkomsten en zorgen voor naleving van de geldende CAO.

Flexibiliteit met uitzenden

Uitzenden stelt je bedrijf in staat om snel en wendbaar in te spelen op veranderende marktomstandigheden, seizoensgebonden schommelingen en onverwachte vraagpieken. Je kunt Jouw personeelsbestand eenvoudig aanpassen aan de behoeften van het moment, zonder langdurige verplichtingen of onnodige kosten. Dit flexibiliteitsaspect kan een aanzienlijke impact hebben op je vermogen om concurrentievoordeel te behouden

Goed zicht op kosten

Effectief uitzenden minimaliseert de overheadkosten die gepaard gaan met het in dienst hebben van vast personeel. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren en bent niet verantwoordelijk voor secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenen, vakantiedagen en ziekteverlof. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien biedt uitzenden transparante kostenbeheersing, waardoor jouw financiële planning eenvoudiger wordt.

Risicobeheersing

Het beheer van personeelszaken en naleving van arbeidswetgeving kan complex en riskant zijn. Effectief uitzenden vermindert deze risico’s aanzienlijk, aangezien wij jarenlange expertise bieden in arbeidsrechtelijke kwesties en contractbeheer. Door naleving van de geldende CAO’s en wetten te waarborgen, minimaliseer je juridische en financiële risico’s die anders je bedrijf zouden kunnen schaden.

Uitzenden bij Beryl Personeel

Neem vandaag nog contact op ons om te ontdekken hoe uitzenden jouw bedrijf kan transformeren en welke voordelen het specifiek voor je organisatie kan opleveren. Samen kunnen we jouw groeipotentieel maximaliseren en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Hoe verloopt onze samenwerking?

Stap 1: kennismaking

Alles begint met een goed gesprek. We duiken in de kern van jouw bedrijf, leren je uitdagingen kennen en ontdekken samen de perfecte HR-strategie voor jouw unieke situatie.

Stap 2: voorstel op maat

Geïnspireerd door ons gesprek, ontwerpen we een dienstenpakket dat is afgestemd op jouw behoeften. Flexibel, transparant en altijd met het oog op verbetering.

Stap 3: implementatie

De uitvoering is even belangrijk als de planning. Wij zetten alles in werking en blijven proactief betrokken bij jouw HR-processen voor constante ondersteuning en optimalisatie.

Vraag gesprek aan

Voorstel op maat

Wil je een voorstel op maat? Dat kan uiteraard. Neem dan contact met ons op per telefoon: 06 15036995 of e-mail: info@berylpersoneel.nl

Veelgestelde vragen

Hoe werkt uitzenden bij Beryl Personeel?

Bij Beryl Personeel nemen we alle zorgen rondom het uitzenden uit handen. Wij verzorgen het volledige werving- en selectieproces, inclusief het uitzetten van vacatures en het selecteren van geschikte kandidaten. Zodra een kandidaat wordt aangenomen, komt deze bij ons in dienst, maar blijft onder jouw aansturing op de werklocatie gedurende de opdracht. Je kunt eenvoudig de gewerkte uren online doorgeven, waarna wij de verloning, betaling, premies en loonbelastingen afhandelen. We verstrekken ook de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. Je behoudt de controle over de dagelijkse aansturing van je medewerkers.

Zijn er extra kosten verbonden aan het uitzenden van personeel?

Onze uitzenddiensten zijn kostenefficiënt en transparant. Er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de uitzendkrachten en eventuele bijkomende kosten zoals premies en loonbelastingen. Door de kosten van vast personeel en administratieve lasten te verminderen, kun je in veel gevallen zelfs kosten besparen door gebruik te maken van onze uitzendoplossingen.

Wat gebeurt er na de eerste 52 gewerkte weken?

Na de eerste 52 gewerkte weken bieden wij mogelijkheden voor 6 tijdelijke contracten binnen een periode van 4 jaar. Dit geeft je de flexibiliteit om personeel in te zetten voor langere projecten of om je team aan te passen aan veranderende behoeften. Gedurende deze periode blijven wij verantwoordelijk voor de verloning, betaling en naleving van de geldende CAO.

Zijn er beperkingen aan het aantal uitzendkrachten dat ik kan inzetten?

Nee, er zijn geen strikte beperkingen aan het aantal uitzendkrachten dat je kan inzetten. Je kan zoveel uitzendkrachten inzetten als nodig is om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen. Of je nu behoefte hebt aan één uitzendkracht of een compleet team, we kunnen jou helpen om de juiste flexibele arbeidskrachten te vinden en te beheren.