Payroll diensten

Ontdek hoe onze payroll oplossingen jouw bedrijf kunnen transformeren

Betrouwbaar en volledig ontzorgend

Flexibel en eenvoudig

Up-to-date van actuele wetgeving

Wat is payroll?

Payrolling via Beryl is ontzorging op personeelsgebied. Wij maken werk eenvoudig flexibel door alle personeelsadministratie uit handen te nemen.

Met payrolling nemen wij jouw medewerkers in dienst en gaan deze, onder dezelfde voorwaarden als jouw eigen medewerkers, of conform de voor jullie geldende CAO verlonen. De medewerkers kunnen in een periode van 3 jaar 3 tijdelijke contracten ontvangen, gelijk aan medewerkers in eigen dienst.

Praktisch gezien verandert er niet zo heel veel; de aansturing en werving van jouw medewerkers doe je gewoon zelf. Elke week, 4 weken of maand kunnen de gewerkte uren online worden doorgegeven waarna Beryl de verloning en betaling verzorgd alsmede de premies en loonbelastingen afdraagt. Wij verstrekken de loonstroken en verwerken ziek -en betermeldingen. Dat scheelt veel administratie en de bijbehorende tijd.

Geen salarisadministratie

De uitbetaling van het loon wordt verzorgd

Maandelijkse factuur van alle loonkosten

Bereken je voordeel

Benieuwd hoeveel je kunt besparen met onze payroll services? Gebruik onze besparingscalculator en zie direct uw voordeel.

Vakantiedagen in tarief?

Volgens de door u verstrekte gegevens is dit het uurtarief:

€ 0,00

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Deze berekening is geheel vrijblijvend.

Wilt u dat wij contact met u opnemen over uw berekening?

Naam
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

De impact van payroll

In het hedendaagse zakenlandschap, waar concurrentie hevig is en efficiëntie het verschil kan maken tussen winst en verlies, is het hanteren van een effectieve payroll geen luxe meer – het is een noodzaak. Maar wat betekent het om een effectieve payroll te hebben en hoe beïnvloedt dit het succes van een onderneming?

Een goed beheerde payroll betekent meer dan het gewoon uitbetalen van salarissen. Het gaat om een strategische aanpak waarbij de financiële stabiliteit, naleving van de wetgeving en werknemerstevredenheid centraal staan. Door de payroll uit te besteden aan specialisten zoals Beryl Personeel, plukt uw bedrijf de vruchten van deze complexe balans.

Tijdsbesparing

Tijd is geld, en nergens is dat meer waar dan in de wereld van het ondernemen. Door de payroll processen te optimaliseren, kan een bedrijf kostbare uren besparen die anders verloren zouden gaan aan administratieve taken. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor focus op kernactiviteiten die de groei en ontwikkeling van het bedrijf stimuleren.

Risicovermindering

Met constante veranderingen in arbeidswetgeving en fiscale regelgeving kan het beheren van payroll een mijnenveld zijn van potentiële fouten en sancties. Een effectieve payroll provider neemt deze risico’s weg door ervoor te zorgen dat jouw bedrijf te allen tijde voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, waardoor boetes en juridische problemen vermeden worden.

Werknemerstevredenheid

Een accurate en tijdige loonbetaling is essentieel voor de tevredenheid en loyaliteit van werknemers. Het laat zien dat het bedrijf hun harde werk en toewijding waardeert. Effectieve payroll draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur en kan helpen bij het aantrekken en behouden van toptalent.

Payroll bij Beryl Personeel

Bij Beryl Personeel begrijpen we de cruciale rol die payroll speelt in het succes van jouw bedrijf. Wij bieden op maat gemaakte payroll oplossingen die jouw organisatie niet alleen laten voldoen aan alle verplichtingen, maar die ook bijdragen aan een gestroomlijnde, succesvolle en toekomstbestendige onderneming.

Hoe verloopt onze samenwerking?

Stap 1: kennismaking

Alles begint met een goed gesprek. We duiken in de kern van jouw bedrijf, leren je uitdagingen kennen en ontdekken samen de perfecte HR-strategie voor jouw unieke situatie.

Stap 2: voorstel op maat

Geïnspireerd door ons gesprek, ontwerpen we een dienstenpakket dat is afgestemd op jouw behoeften. Flexibel, transparant en altijd met het oog op verbetering.

Stap 3: implementatie

De uitvoering is even belangrijk als de planning. Wij zetten alles in werking en blijven proactief betrokken bij jouw HR-processen voor constante ondersteuning en optimalisatie.

Vraag gesprek aan

Voorstel op maat

Wil je een voorstel op maat? Dat kan uiteraard. Neem dan contact met ons op per telefoon: 06 15036995 of e-mail: info@berylpersoneel.nl

Veelgestelde vragen

Wat houdt payroll precies in?

Payroll service betekent dat een externe partner, zoals Beryl Personeel, de volledige loonadministratie voor jouw werknemers verzorgt, inclusief de juridische aspecten van het werkgeverschap.

Is payroll duur?

Payroll kan je juist kosten besparen doordat het efficiëntie biedt in tijd, risicomanagement en door minder foutgevoeligheid in de loonadministratie.

Hoe zit het met de rechten van mijn werknemers bij payroll?

Jouw werknemers behouden dezelfde arbeidsrechten en voordelen als bij een traditioneel dienstverband. Wij garanderen naleving van alle wettelijke rechten en plichten.

Kan ik payroll inzetten voor tijdelijk personeel?

Jazeker, payroll is uitermate geschikt voor zowel tijdelijk als vast personeel, waardoor je flexibel blijft in jouw personeelsbeleid