skip to Main Content

Werving en selectie zit in je bloed en schakelen tussen kandidaat en opdrachtgever is je op het lijf geschreven. Daarom ben jíj een uitzendbureau gestart. Dat daarbij veel administratie kwam kijken wist je wel, maar eigenlijk kost het altijd meer tijd dan je van tevoren had bedacht. Beryl personeel kan je hierbij ondersteunen van start tot finish.

Van het aanvragen van een ABU lidmaatshap tot het verwerken van de urenbriefjes, het aanvragen van een G-rekening of ziekteverzekeringen van medewerkers kan Beryl de administratie uit handen nemen. En dát doen wij graag, want daar zijn wij goed in.

Hoe werkt het uitbesteden?

Heel simpel: we regelen alles. Wij zorgen voor het contractbeheer van werknemers en klanten, urenregistratie, verloning, facturatie, loonaangifte en- beslagen en het juridische werkgeverschap. Ook als je een zieke werknemer hebt kunnen wij ondersteunen. Jij bepaalt altijd je eigen tarief voor je klanten, uiteraard inclusief jouw marge.

Uiteraard kan alles onder je eigen bedrijfsnaam met logo en in eigen huisstijl verzorgt worden.

De voordelen op een rij:

  • Je kan direct starten met je uitzendbureau;
  • Je kan jezelf focussen wat je écht leuk vind;
  • Een geheel gepersonaliseerde backoffice incl. eigen logo;
  • Snelle deskundige service en helpdesk;
  • 100% paperless backoffice incl. digitale handtekening;
  • Flexibiliteit in contractvormen;
  • Online urenportaal.

Benieuwd wat je voor jou kunnen betekenen als startend uitzendbureau? Neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws
19okt 23

Wettelijk minimumloon januari 2024

Elk jaar wordt het minimumloon op 1 januari en 1 juli aangepast aan de hand van de gemiddelde contractontwikkelingen. Op 1 januari 2024 wordt het wettelijk minimumuurloon ingevoerd. Dat is…

read more
15jun 23

Wettelijk minimumloon juli 2023

Elk jaar wordt het minimumloon op 1 januari en 1 juli aangepast aan de hand van de gemiddelde contractontwikkelingen. De brutobedragen van het wettelijk minimumloon stijgen per 1 juli 2023…

read more
17jan 23

Beryl Personeel bestaat 8 jaar!

Vandaag bestaat Beryl Personeel 8 jaar.. de tijd gaat snel! Alweer 8 jaar ondersteunen wij ondernemers en werknemers op het gebied van salarisadministratie en HR!

read more
Back To Top