skip to Main Content

Beryl Personeel nam deel aan het evenement ‘Docent in bedrijf’

Tijdens het evenement ‘Docent in bedrijf’ op 13 november j.l. stond het thema ‘Hoe ontwikkelt het bedrijfsleven zich en welke invloed heeft dit op het onderwijs?’ Beryl Personeel gaf een inspirerende sessie aan ondernemers, docenten en studenten.

Docent in bedrijf is een initiatief van verschillende bedrijvenverenigingen en onderwijsinstellingen in Amersfoort en omgeving. Doel is het verkleinen van de kloof tussen onderwijs en de arbeidsmarkt.

David Krommendijk, eigenaar van Beryl Personeel gaf aan ongeveer 100 deelnemers een inspirerende sessie over flexibele uitdagingen tussen werkgever en werknemer. Aan bod kwam o.a. hoe behoud je je medewerkers in een tijd dat er meer vraag dan aanbod is? Moet ik als werkgever meegaan met alle trends op de arbeidsmarkt, zoals bijvoorbeeld het nieuwe werken, ontwikkelingsplannen voor alle medewerkers zoals deze vaak bij de multinationals worden gehanteerd? Of moet men kijken naar de eigen organisatie en gebruik maken van alle tools die er zijn, maar wel toegespitst op je eigen organisatie. Wie ben ik als organisatie en wat kan ik bieden, maar ook, wat heb ik nodig als organisatie? En hetzelfde vanuit de student/toekomstige werknemer. Wie ben ik en wat past bij mij. Niet iedereen past bij een familiebedrijf, maar ook niet bij een Multinational.

Tijdens dit event werden er drie inspirerende sessies gegeven over de continue verandering in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Het werd een innoverende avond, met veel herkenbaarheden en voorbeelden uit de praktijk tussen de ondernemers, docenten en studenten.

Benieuwd naar de opties en mogelijkheden voor uw organisatie, hoe u personeel kunt behouden met enige flexibiliteit? Of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden in uw organisatie? Neem dan contact op met ons.

Back To Top